Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége

Technikai szám: 0389

Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány

Adószám: 18095575-1-41

Köszöntő

Szeretettel üdvözöllek a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége nevében!

A magyar adótörvények lehetővé teszik, hogy az adófizető állampolgárok a befizetett személyi jövedelemadó 1+1%-áról eldönthessék, hogy azt ki, és milyen céllal használja fel. Ez óriási lehetőség a civil társadalom részére, hiszen ezáltal az állampolgárok közvetlenül és személyes áldozat nélkül segíthetnek 1+1 kiválasztott célt, pusztán rendelkezői nyilatkozatuk kitöltésével.

Világunkban minden terv megvalósításához elengedhetetlen az anyagi források biztosítása. Legyen bár célunk lelki, vagy karitatív, a gyakorlati munkához és a kézzelfogható eredmények eléréséhez szükségünk van segítségre, financiális, morális és humán tetterőre. Szeretnénk ezért hálánkat kifejezni azoknak a személyeknek, akik időt szánnak a felajánlások kitöltésére, vagy akár már korábbi években is rendelkeztek adójuk 1%-áról.

A Krisna-tudatos mozgalomnak köszönhetően lehetőséget kapunk arra, hogy olyan tevékenységekben vegyünk részt, amelyek egyaránt kedveznek egyéni vallásos fejlődésünknek, egyben segítik a társadalmat, és hogy Földünk élhetőbbé váljon.

Egyházunk hitéleti tevékenysége mellett nagy hangsúlyt helyez a karitatív, így az alapvető szükségleteket és az emberi méltóság megőrzését támogató tevékenységekre, akciókra, szociális munkára, valamint a környezetvédelemre és a fenntarthatóságra.

A támogatás lehetősége és fokozódó szükségessége ellenére az elmúlt években csak az adófizetők töredéke rendelkezett a második, egyházaknak adható 1%-ról. 

Az, hogy olvasod e sorokat, kifejezi támogatási szándékodat, vagy hogy legalábbis keresed a támogatásodra méltó közösséget. Köszönjük ha minket választasz adód 1%-ának felajánlásakor, és kérjük, emlékeztesd az ismerőseidet, barátaidat is a lehetőségre, mert együtt sokkal többre vagyunk képesek!

Továbbra is szeretettel várunk programjainkon, fesztiváljainkon, a testi-szellemi feltöltődés, a kultúra és a tradíció megismerése céljából, fővárosi és vidéki központjainkban, vagy a több mint 25 éve fejlődő Krisna-völgyben.

A munkádhoz és mindennapjaidhoz kitartást, jó egészséget, sok örömet és erőt kívánok a magam és egész közösségünk nevében!

Haré Krisna!

Sivaráma Swami

vezető lelkész

További hírek

galeria1

Tízezer tál gondoskodás az ukrajnai menekülteknek

Az Ételt az Életért, a Krisna-hívők humanitárius szervezete eddig már több tízezer adag étellel segítette az ukrajnai konfliktus elől menekülő embereket, egyházunk pedig több mint kétszáz ukrán Krisna-hívő ellátásáról, szálláshelyéről, utazásáról gondoskodott. Kezdetben több ezer indiai egyetemista étkeztetését láttuk el,…

ffl_krizis_3

Egriek is segítenek az ukrán határon

A Krisna-hívők Ételt az Életért Alapítványának munkatársai február 27. óta segítik az Ukrajnából menekülteket. A helyszíni tapasztalataikról, a segítő szervezetek és magánszemélyek összefogásáról, valamint a háború elől menekülők igényeiről is beszámolt az egri önkéntes. A héten többször is voltunk a…

Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége

Technikai szám: 0389

Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány

Adószám: 18095575-1-41