Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége

Technikai szám: 0389

Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány

Adószám: 18095575-1-41

Köszöntő

Szeretettel üdvözöllek a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége nevében!

A magyar adótörvények lehetővé teszik, hogy az adófizető állampolgárok a befizetett személyi jövedelemadó 1+1%-áról eldönthessék, hogy azt ki, és milyen céllal használja fel. Ez óriási lehetőség a civil társadalom részére, hiszen ezáltal az állampolgárok közvetlenül és személyes áldozat nélkül segíthetnek 1+1 kiválasztott célt, pusztán rendelkezői nyilatkozatuk kitöltésével.

Világunkban minden terv megvalósításához elengedhetetlen az anyagi források biztosítása. Legyen bár célunk lelki, vagy karitatív, a gyakorlati munkához és a kézzelfogható eredmények eléréséhez szükségünk van segítségre, financiális, morális és humán tetterőre. Szeretnénk ezért hálánkat kifejezni azoknak a személyeknek, akik időt szánnak a felajánlások kitöltésére, vagy akár már korábbi években is rendelkeztek adójuk 1%-áról.

A Krisna-tudatos mozgalomnak köszönhetően lehetőséget kapunk arra, hogy olyan tevékenységekben vegyünk részt, amelyek egyaránt kedveznek egyéni vallásos fejlődésünknek, egyben segítik a társadalmat, és hogy Földünk élhetőbbé váljon.

Egyházunk hitéleti tevékenysége mellett nagy hangsúlyt helyez a karitatív, így az alapvető szükségleteket és az emberi méltóság megőrzését támogató tevékenységekre, akciókra, szociális munkára, valamint a környezetvédelemre és a fenntarthatóságra.

A támogatás lehetősége és fokozódó szükségessége ellenére az elmúlt években csak az adófizetők töredéke rendelkezett a második, egyházaknak adható 1%-ról. 

Az, hogy olvasod e sorokat, kifejezi támogatási szándékodat, vagy hogy legalábbis keresed a támogatásodra méltó közösséget. Köszönjük ha minket választasz adód 1%-ának felajánlásakor, és kérjük, emlékeztesd az ismerőseidet, barátaidat is a lehetőségre, mert együtt sokkal többre vagyunk képesek!

Továbbra is szeretettel várunk programjainkon, fesztiváljainkon, a testi-szellemi feltöltődés, a kultúra és a tradíció megismerése céljából, fővárosi és vidéki központjainkban, vagy a több mint 25 éve fejlődő Krisna-völgyben.

A munkádhoz és mindennapjaidhoz kitartást, jó egészséget, sok örömet és erőt kívánok a magam és egész közösségünk nevében!

Haré Krisna!

Sivaráma Swami

vezető lelkész

További hírek

Filo Foto Tas

Folytatódnak a mindennapos ételosztások!

A Krisna-hívők Közösségének Ételt az Életért programja emberbaráti kötelességének tartja, hogy a pandémiás veszélyhelyzet ideje alatt is folytassa mindennapos ételosztásait. Az étel elkészítése fokozott fertőtlenítési eljárások mellett, míg az ételosztások lebonyolítása fokozott elővigyázatossággal és az ilyenkor szokásos higiéniai szabályok betartása…

Védőmaszkot osztunk, nem csak a lakosságnak

2020. április 07. Doktor nénik szupererős, pamut, mosható-vasalható kényelmes védőmaszkban.  Így véd meg mindenkit Jagannath :) és Gauranga ;) . A jelenlegi időszakban összesen 10 ezer db védőmaszk kiosztásával segítünk nem csak a rászoruló lakosságnak, veszélyeztetett csoportoknak, pl. egészségügyi dolgozóknak is.…

Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége

Technikai szám: 0389

Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány

Adószám: 18095575-1-41